Вежби за масирање на мускулите на ‘рбетот и за целосно опуштање – најпријатната јога вежба :)

Вежби за масирање на мускулите на ‘рбетот и за целосно опуштање – најпријатната јога вежба :)

Вежби за масирање на мускулите на ‘рбетот /shavasana/ Овие вежби во јогата служат за целосно опуштање на телото. Shavasana – или позиција на мртовец /во оваа позиција остануваме целосно неподвижни/ Оваа вежба ни овозможува да постигнеме максимална...