Широдара – почувствувај го рајот на земјата

Широдара – почувствувај го рајот на земјата

Ајурведската масажа на главата е многу позната во светот. Тоа е традиционална техника за масажа која се пренесувала од генерација на генерација и продолжува до ден-денес. Многу специфични ајурведскиот масла се користат, кои потекнуваат од дамнина, кои во исто време...