Ајурведски трик – за болки кај вкочанет врат и раменици

Ајурведски трик – за болки кај вкочанет врат и раменици

Стариот добар спреј во ајурведата се смета за национална гордост на далечниот исток, а приказните за нејзините лековити својства се пренесуваат од генерација на генерација. Особено е познат овој спрејот во кој се додадени многу лековити билки и суплементи. Со оглед на...