Две лажички шеќер го намалува имунитетот најмалку два часа

Две лажички шеќер го намалува имунитетот најмалку два часа

Препораки од НС Шри Шри Рави Шанкар основач на Фондацијата Арт оф Ливинг и најстарата ајурведска школа. Дали знаете, дека две лажици шеќер содржат 10 кгр. непреработена шеќерна репка? А ние јадеме толку многу лажици шеќер дневно. Сега, ако јадеме толку многу шеќер без...