Оваа пролет исчистете ги белите дробови, грлото, устата и синусите на природен начин

Оваа пролет исчистете ги белите дробови, грлото, устата и синусите на природен начин

Древните ајурведски мудреци составиле едноставен рецепт за зајакнување и чистење на белите дробови, грлото, устата и синусите пред многу децении. Тој рецепт се нарекува Ситопалади чурна Со векови, докажан е како додаток во исхраната за зајакнување на респираторниот...