Нашиот нов скраб против целулит и стрии

Нашиот нов скраб против целулит и стрии

Покрај длабоката борба со стрии и целулит лесно и брзо ги отстранува мртвите клетки и ја прави кожата да изгледа како нова 🙂 Други корисни ефекти, видливи веднаш: . Брзо ја подобрува и хидрира текстурата на кожата. Се бори против акните и митисерите. Ги намалува...