Ајурведска утринска практика – пркоси му на утринското сонце

Ајурведска утринска практика – пркоси му на утринското сонце

Ајурведски утрински ритуали Започнете го денот со неколку здрави утрински навики за избалансиран и здрав почеток. Изборите кои ги правите наутро се првиот чекор кон здравје или болести – вие одлучувате. Затоа, поттурнете го утрото кон подобар ритам со природата,...