Патиш од неплодност? – зголеми го природно бројот на сперматозоиди

Патиш од неплодност? – зголеми го природно бројот на сперматозоиди

  Науќно е докажано дека Ашваганда го зголемува бројот на сперматозоиди и помага во многу ситуации на неплодност. Дополнително има моќ да ја подобри ситуацијата во случаите на целосна импотентност од било која причина. Дополнително помага и во случаите кога...