Потребна ти е инстант среќа?

Потребна ти е инстант среќа?

Етерични масла за балансирање на анахата – срцевата чакра Масла кои помагаат во вакви случаи: Роза: го продлабочува сочувството и намалува тага, дава надеж Јасмин: ја буди духовноста Портокал: ја зајакнува врската помеѓу срцето и умот, помага при емоционална...