Вегански сладолед со јагоди од само 5 состојки

Вегански сладолед со јагоди од само 5 состојки

Добијте свеж вкус на лето со овој вегански сладолед од јагоди! Потребни се само 5 состојки и се прави многу лесно. Само измешајте ја и разладете ја смесата, а потоа оставете го сладоледот да ја создаде својата магија! Едноставно нема ништо како домашен сладолед....