Јога вежба за совршен имунитет

Јога вежба за совршен имунитет

Зајакнете го имунитетот брзо и лесно Ајурведскиот лекар д-р Авишек Мишра ни открива две нешта што треба да се направат за да се подобри варењето на храната и да се зајакне имунитетот! Тој објаснува дека доброто варење не зависи само од нашата исхрана и физичка...
Јога вежба за добар имунитет

Јога вежба за добар имунитет

Зајакнете го имунитетот брзо и лесно Ајурведскиот лекар д-р Авишек Мишра ни открива две нешта што треба да се направат за да се подобри варењето на храната и да се зајакне имунитетот! Тој објаснува дека доброто варење не зависи само од нашата исхрана и физичка...