Заборави на стриите по бременоста

Заборави на стриите по бременоста

Во многу култури низ цела Азија, бадемовото масло, семките се користат со векови за подобра концентрација и памтење. Докажано е дека редовното консумирање и користење на масло од бадеми ги зголемува когнитивните способности секое утро, а дополнително придонесува за...