Кажи стоп на забоболката со Суданта

Кажи стоп на забоболката со Суданта

Зошто да ја користиме ајурведската пастата за заби Суданта и кои се бенефитите? Судантата е  создадена од целосно природни билки, не содржи штетни хемикалии, ниту пак вештачки бои и вкусови, и што е најважно не содржи флуориди! Неодамнешните студии откриле дека...