Ајурведски шеќер со ѓумбир за добра дигестија

Ајурведски шеќер со ѓумбир за добра дигестија

Лошо варење, нервоза, употреба на каква било несоодветна храна или неправилни комбинации на храна може да предизвикаат дијареја и запек. Првиот чекор во лекувањето на дијарејата и запекот е да се обрне внимание на храната, да се отстранат масни, пржени, зачинети и...