Ајурведски трик – намали го веднаш потењето на стапалата

Ајурведски трик – намали го веднаш потењето на стапалата

  Нутриционистите сметаат дека луѓето не се доволно запознаени со лековитите својства на оревот и колку лисјата, јатките и плодовите од оревот помагаат при лекување на многу болести. Младите ореви се одлични прочистувачи на крв, помагаат при лекување на...