Отстранете ги крлежите на едноставен ајурведски начин

Отстранете ги крлежите на едноставен ајурведски начин

Некој нанесува на погодената област билно масло, некој го трие со сапун, некој со жарче, а некој го отстранува со пинцета. Некој советува мачкање на местото на каснување со ацетон, што, патем, не треба да се прави. Еден лесен, ефикасен и древен начин за отстранување...