Ајурведски трик – реши ги шумовите во ушите

Ајурведски трик – реши ги шумовите во ушите

Често по напорен ден или по голем доживеан стрес, се случува да се јави звонење во ушите, ако тоа често се случува, обидете се да се опуштите со медитација и редовно да пиете микс од чај од нане, мелиса и кардамом. Ако ова станува хронично, ова е знак да се обрне...