Природен ајурведски антибиотик за 1000 болести

Природен ајурведски антибиотик за 1000 болести

Овој многу древен и природен антибиотик лекува многу болести: Редок лек против кандида кој ја чисти крвта и ја стимулира циркулацијата Главниот тоник за супер чистење е всушност и природен антибиотик кој ги уништува грам-позитивните и грам-негативните бактерии. Исто...