Есенска ајурведска тортиља со тиква и кардамом

Есенска ајурведска тортиља со тиква и кардамом

Есента е време кога имаме голем избор на тикви, а за нејзината корисност за телото сме говореле многу пати. Ајурведата ја прогласува тортиљата од тиква за најбрзо и најздраво јадење што можете да го јадете оваа есен. Дали понекогаш се наоѓате пред фрижидер полн со...