Имаш мачнина при патување?

Имаш мачнина при патување?

Ако имате проблем со гадење при патување, доволно е да капнете неколку капки од свеж ѓумбир или есенцијално масло од ѓумбир на марамче и да длабоко вдишете. Дури и лекарите го препорачуваат за да се намали непријатностите во стомакот кои се јавуваат при патување со...