Ајурведски детокс викенд во Охрид

Ајурведски детокс викенд во Охрид

  Ayurveda tretmans & therapy Wellness Detox Healing Ohrid Ајурведски детокс викенд во Охрид 28-30 август Локација: Spirit Cosmetic Boulevard Macedonian Edukators, 6000 Ohrid Ајурведските третмани на цело тело со топло сусамово масло и билни прашоци, се...
Ајурведски третмани и терапија во Охрид

Ајурведски третмани и терапија во Охрид

Ayurveda tretmans & therapy Wellness Healing Ohrid Исцелувачки летен викенд во Охрид 14 – 16 август 2020 Охрид Доживејте ја моќта и целосното ресетирање, релаксирање и подмладување на целото тело. Комплетна здравствена проценка со балансирање на телото и...