#Удвартана – оваа пролет забрзајте го метаболизмот со лимфна масажа

#Удвартана – оваа пролет забрзајте го метаболизмот со лимфна масажа

#Udvartana, ајурведската масажа носи голем број здравствени придобивки и се користи за отстранување на #ама (дигестивни токсини) од телото и за подмладување на телото. На санскрит, зборот Удвартана значи „суво четкање“, а оваа едноставна техника за сува масажа со...