Надмини го лесно стресот со дишење уџаи здив

Надмини го лесно стресот со дишење уџаи здив

Без разлика дали сте почетник во јогата или сте напреден практичар, здивот на уџаи е моќна техника што можете да ја користите за да ја подобрите вашата секојдневна пракса. Дишењето уџаи за разлика од некои други форми на пранајами или вежби за дишење, може да се...