Здрави ајурведски совети при уртикарија и чешање

Здрави ајурведски совети при уртикарија и чешање

Здрави совети од др.Авишек Уртикарија или чешање/ иритирачко чешање на кожата, една од најчестите алергиски состојби што повеќето луѓе ја доживеале барем еднаш во животот. Поради слабиот дигестивен оган се формира ама/токсична слуз/ во телот, ова е воспалителен...