Направете си домашна и здрава вегета

Направете си домашна и здрава вегета

Вегета или зачинал е нешто што го користиме постојано. Но проверете дали во нив се кријат додадтоци кои го збогатуваат вкусот, натриум глутаминат кои се многу штетни за здравјето. Нашите пазари изобилуваат со здрави и свежи зеленчуци од кои може да се направат здрави...