Знаеш ли?

Знаеш ли?

Ајурведа советува Ставете ги нозете на ѕид неколку минути на денот … Лесна јога вежба Viparita Karani Ова е моќна и регенеративна позиција која помага при поттикнување на протокот на крв во вашето тело, проток на лимфата, го намалува стресот, потпомага добар...