Ајурведска витаминска вода за топло лето

Ајурведска витаминска вода за топло лето

Кога времето е топло, кога доминира елементот на Пита /елементот на оган/ ,водата со вкус на овошје е најдоброто освежување што се користи во секое време. Запомнете, кога чувствувате жед, тоа значи дека веќе сте дехидрирани, а редовното внесување вода е многу важно....