Лесни јога вежби за вкочанет врат и убаво диколте

Лесни јога вежби за вкочанет врат и убаво диколте

Овие лесни вежби за вратот прават чуда Само четири вежби, кои на прв поглед изгледаат банални, ја затегнуваат кожата на вратот со редовно вежбање, го нормализираат спиењето, ја елиминираат болката во цервикалниот дел од ‘рбетот и главоболки. Јога вежба за вратот...