Направи си природно средство за чистење на јога мат

Направи си природно средство за чистење на јога мат

Како да го исчистите вашиот јога мат? За да ја направите вашата јога пракса пријатна и прочистувачка секој пат, неопходна е чис јога мат. Според Кајл Хаусворт од Јога Журнал, „Јога матите /простирката/ ја апсорбираат потта, маслото и нечистотијата на кои се изложени,...