Осум ајурведски знаци дека телото има недостаток на цинк

Осум ајурведски знаци дека телото има недостаток на цинк

  За да може нашето тело да функционира правилно, потребно е и доволно количество минерал цинк. Откријте која храна содржи најмногу цинк и кои се знаците дека му недостасуваат на телото. Минералот цинк е еден од петте најважни минерали за човечкото тело, заедно...