Серум за раст на брада

Серум за раст на брада

1.500,00 ден

Растот на влакно на брада не може да се случи преку ноќ. Мора да го прифатите овој факт, а тогаш кога ќе го прифатите можете да работите на план за раст на влакното.

За сето тоа може да има огромна причина.
Висок шеќер во крвта, дијабетес, хипертензија, ДХТ, хормонална нерамнотежа, стрес, нездрава исхрана…

Ако било кој од овие предизвикувачи е извор на проблемот, мора да го надминете прво него.

Шифра: 1321

Category:

Растот на влакно на брада не може да се случи преку ноќ. Мора да го прифатите овој факт, а тогаш кога ќе го прифатите можете да работите на план за раст на влакното.

За сето тоа може да има огромна причина.
Висок шеќер во крвта, дијабетес, хипертензија, ДХТ, хормонална нерамнотежа, стрес, нездрава исхрана…

Ако било кој од овие предизвикувачи е извор на проблемот, мора да го надминете прво него.

Затоа и е потребно време за раст на ново влакно.
Вие сте факторот во вашиот циклус на раст. Секое влакно е во своја фаза. Може да биде во фаза на растење или фаза на провлекување.

Мора да бидете трпеливи со вашиот циклус на раст на за да дојде до нова посилна и поздрава брада.

Треба да знаете дека потребни се 8 недели за вашето тело да добие нови црвени крвни клетки.

Зошто е ова важно за растот?

Важно е затоа што крвта носи богати хранливи материи и кислород до коренот на влакното. Ако вашата крв е токсична, тоа ќе го наруши растот како на косата така и на вашата брада.

Секако, само една алатка не е доволна за раст на ново влакно. Ви требаат повеќе алатки за да се справите со овој проблем.

На пример, терапевтски серуми, билки, дерма ролери, витамини, масажи на лицето, здрава исхрана…

Не заборавајте дека мора да ги поправите и внатрешните проблеми.

Ако сте сериозни во растот на брада, тогаш нема да биде проблем да ги промените нездравите навики.

Ова е тешко за многу од нас. Затоа што ако сакате пржена храна или брзо зготвена, овој процес може да трае многу долго.

Затоа и не треба да очајувате доколку не увидите резултати за неколку дена. Растот на влакно на брада е едно големо патување.

За некои ова патување може да заврши за 1 месец, кај некои да трае од 6 до 8 месеци.

Затоа велиме дека се потребни многу промени, на целиот начин на живот.

Природниот начин на лекување бара време.

Серумот за раст на влакно на брада и дерма ролерот се почетните работи кои ви се потребни за ова патување. Сега со нова подобрена формула, серумот за раст на брада и коса во себе содржи чисто ЦБД масло и конопово масло кои се едни од најдобрите масла за раст на влакно преку масните киселини Омега 3, омега 6 и омега 9 кои се неопходни за стимулирање на растот. Маслото обезбедува циркулација на крвта што гарантира дека фоликулите на влакното се хранат доволно за да го поддржат растот.

Пакување: 30мл