Ајурведски трик – лененото семе ги отпушува крвните садови и притисокот

Ајурведски трик – лененото семе ги отпушува крвните садови и притисокот

  Алфа-линоленската киселина во лененото семе лечи висок крвен притисок и воспаление во запушените крвни садови. Овозможува нормален проток низ крвта, дистрибуција на кислород и хранливи материи потребни за нормално функционирање на органите. Консумирајте 2-4...