Онлајн jога вежби за целосно здравје

Онлајн jога вежби за целосно здравје

Драги јогини, Продолжуваме и во септември со јога онлај часовите. Придружете ни се во есенскиот серијал. За овој месец го одбравме слоганот „Со јогата во борбата против КОВИД 19″. Јогата е единствен пат до тело и ум без стрес и балансирано здравје. Нежните, а...