Ајурведски трик – домашни бонбони против кашлица

Ајурведски трик – домашни бонбони против кашлица

Дали кашлаш или внимаваш на здравјето? Тогаш дефинитивно мора да ги испробате овие здрави, домашни бонбони. Рецептот се препорачува за сите возрасни групи. Направени се од исклучиво природни состојки, смируваат кашлање, а може да ги земате и превентивно затоа што...