Ајурведски чај кој спречува акумулација и натрупување токсини во организмот

Ајурведски чај кој спречува акумулација и натрупување токсини во организмот

Пролетта е време на обновување и подмладување. Природата повторно цвета, сончевата светлина и топлината се враќаат и буди во нас длабока потреба за прочистување на организмот и просторот во кој живееме. Телото има совршена интелигенција која се синхронизира со...
Лесно настинуваш?

Лесно настинуваш?

Куќен рецепт против настинки #коронавирус Чајот од масала, има лековити својства, му дава на телото енергија и проодност, особено на белите дробови, т.е. дишењето: носната шуплина, устата, фаринксот, гркланот и душникот и белите дробови. Бидејќи млекото и млечноста ја...
Ајурведски чај за јак имунитет 🌿 🍵

Ајурведски чај за јак имунитет 🌿 🍵

  Овој чај, направен е од состојки кои обезбедуваат антиоксидантни, антиинфламаторни својства и е силен борец со ракот, може да помогнат во намалувањето на воспалението на целото тело и со тоа го поддржуваат имунолошки систем. 1 лажичка свежа рендана куркума или...