Корисни совети во време на кашлици и вируси

Корисни совети во време на кашлици и вируси

Добри совети: *Додадете неколку капки еценцијални масла во чаша вода и пијте топло. *Измешајте 2 лажици мед со малку топол чај или топла вода и сок од лимон за ублажување на кашлицата. *Против кашлица, одлична е и комбинација од 2 лажици мед, 1/2 лажички свеж , 1/2...