Најмоќниот ајурведски лек на светот – паста од мед и лук

Најмоќниот ајурведски лек на светот – паста од мед и лук

Дали има поздравио нешто од овие две намирници: лук и мед? Лукот, како и медот мора да се јадат сурови. Ајурведските познавачи велат дека оваа мешавина може да спречи рак. Кога ќе ги измешате двата најздрави производи во светот, добивате моќен лек за низа болести....