Природни ајурведски лекови за гастритис

Природни ајурведски лекови за гастритис

  Гастритис е воспаление на слузницата на желудникот што може да биде предизвикано од прекумерна акумулација на жолчка, лекови, автоимуни болести, неправилна исхрана, прекумерно консумирање алкохол и многу други фактори. Кога ќе се појави гастритисот знајте дека...