Не ви се потребни веќе лекови за главоболка!

Не ви се потребни веќе лекови за главоболка!

Еве како со едноставна масажа, многу едноставно и природно ќе ги излечите сите видови главоболки – Потребно е да заземете удобна положба и да се опуштите. – Масажата не одзема многу време, но во просек околу 30 секунди до 1 минута. – Еве кои точки...
Излечи ја мигрената на лесен начин

Излечи ја мигрената на лесен начин

Како, според Ајурведата, да се излечат мигренозните главоболки Препораки и совети од д-р Авишек Мишра кој ќе врши пулсова дијагностика во Македонија од 31 јули до 3 август 2020 „Мигренозните болки се чувствуваат на едната страна и започнуваат од една точка, а потоа се...
Главоболки од тип пита и како да ги излекувате

Главоболки од тип пита и како да ги излекувате

Главоболката е честа и многу непријатна појава од која страдаат многу луѓе. Причините можат да бидат разновидни: од емоционална напнатост и стрес, недостаток на сон или физичко исцрпување, лоша исхрана, долго седење на компјутер, акумулирани токсини или болна состојба...