Едноставна јога вежба ако патиш од болки во грбот

Едноставна јога вежба ако патиш од болки во грбот

Јога вежба за ублажување болки во грбот Секој од нас тежнее да биде во целосен мир и хармонија со нас самите и со светот кој не опкружува. Сепак, постојат милиони фактори кои не спречуваат да доживееме мир и радост, тоа се: стрес, болка, животни несреќи, лоши мисли и...