Машка менопауза – како да си помогнете со ајурведа

Машка менопауза – како да си помогнете со ајурведа

Како да се лекува машката менопауза со Ајуеведа. Ние често зборуваме за тоа како менопаузата може да биде тешка за жените и тоа навистина е состојба за која се смета дека ги погодува само жените. Но, ќе бидете изненадени кога ќе дознаете дека и мажите минуваат низ...