Откочете го вратот на едноставен ајурведски начин

Откочете го вратот на едноставен ајурведски начин

Откочете го вратот во само 3 чекори Сигурно барем еднаш во животот сте се разбудиле и да имате вкочанет врат. Може да го решите проблемот за само 60 секунди, а ние ви го откриваме трикот. Потребно е да внесете верба во тоа што го правите. Прв чекор Допрете го болното...
Ајурведски трик – за болки кај вкочанет врат и раменици

Ајурведски трик – за болки кај вкочанет врат и раменици

Стариот добар спреј во ајурведата се смета за национална гордост на далечниот исток, а приказните за нејзините лековити својства се пренесуваат од генерација на генерација. Особено е познат овој спрејот во кој се додадени многу лековити билки и суплементи. Со оглед на...