Како да се ослободите од негативната енергија !

Како да се ослободите од негативната енергија !

  Сочувство и емпатија – ова се добри карактеристики на една личност. Но, можно е понекогаш да ни пречат во креирање на својот живот, ни го одземаат мирот и спокојот. *Да се биде „сочувствителен“ значи да си способен да ги доживееш чувствата и искуствата на друга...
Седум начини како да се дистанцираме од блиски негативни луѓе во наша близина

Седум начини како да се дистанцираме од блиски негативни луѓе во наша близина

*Се почесто се сретнуваме со негативни луѓе околу себе. Ако средбите се инцидентни и случајни, не преставуваат голем проблем, брзо ќе ни изветреат од глава и ќе ни остават само негативен впечаток како момент никогаш повеќе ништо да немаме со таа личност, народски...