Кои се ајурведските препораки во ноември!

Кои се ајурведските препораки во ноември!

Кога температурата паѓа премногу брзо, или ветерот дува премногу силно во ноември, може да ве фати студ и да почувствувате осетливост. Вашето тело сè уште се прилагодува на студот, со што респираторниот систем е екстра осетлив на настинки и грип. Чувајте го вашето...