🍂 Ајурведски начин за стимулирање на Оџас  /животната енергија/ – жабуркање со масло

🍂 Ајурведски начин за стимулирање на Оџас /животната енергија/ – жабуркање со масло

Сите знаеме дека целиот свет зборува за жабуркање, но многу малкумина ја знаат вистинската причина за тоа како работи жабуркање. Еден начин е тоа да помогне стимулирајќи го Оџас. . 🍂 Главниот дел на Оџас се наоѓа во срцевиот регион, што е само неколку капки и течност....