Како да се излечите од хроничните болести?

Како да се излечите од хроничните болести?

Исклучително едноставен и ефикасен метод за превенција и третман со помош на ајурведско масло и по илјадници години го буди интересот на научната јавност. Тоа е метод заснован на ајурведската медицина, опишан во древните индиски списи. Санскритскиот збор ајурведа се...
🍂 Ајурведски начин за стимулирање на Оџас  /животната енергија/ – жабуркање со масло

🍂 Ајурведски начин за стимулирање на Оџас /животната енергија/ – жабуркање со масло

Сите знаеме дека целиот свет зборува за жабуркање, но многу малкумина ја знаат вистинската причина за тоа како работи жабуркање. Еден начин е тоа да помогне стимулирајќи го Оџас. . 🍂 Главниот дел на Оџас се наоѓа во срцевиот регион, што е само неколку капки и течност....