Цимет и жалфија ајурведска комбинација посилна од било која хемија

Цимет и жалфија ајурведска комбинација посилна од било која хемија

  *ЖАЛФИЈА Ајурведата вели дека жалфијата е клучот за долговечноста. Има антибактериски, антифунгални и антивирусни својства. Жалфијата е растение кое се користи во Ајурведата како природен антибиотик илјадници години. „Не се плаши од болест ако имаш жалфија во...