Ајурведска купка за здрава кожа

Ајурведска купка за здрава кожа

* Овозможи си сјајна, мека и обновена кожа во домашни услови* *За сите видови воспаленија на кожата, осипи, чешања, за многу чувствителна и сензитивна кожа – направи си бања или маска од овесни или пченични трици -препорачува Ајурведата. *Оваа бања има благо...
Ајурведски детокс викенд во Охрид

Ајурведски детокс викенд во Охрид

  Ayurveda tretmans & therapy Wellness Detox Healing Ohrid Ајурведски детокс викенд во Охрид 28-30 август Локација: Spirit Cosmetic Boulevard Macedonian Edukators, 6000 Ohrid Ајурведските третмани на цело тело со топло сусамово масло и билни прашоци, се...