Намалување на висока температура на ајурведски начин

Намалување на висока температура на ајурведски начин

  Треската или високата температура е начин за чистење на телото од токсини и инфекции. За жал, оваа функција на организмот често е погрешно сфатена и предизвикува страв кај повеќето од нас. Нашата нормална телесна температура е 37 C. Сè што ја надминува оваа...