Ајурведски трик – направете тест со јод и сами проверете ја функцијата на тироидата

Ајурведски трик – направете тест со јод и сами проверете ја функцијата на тироидата

Тироидната жлезда е оболена кај луѓе кои силно доживуваат сè што им се случува, кои реагираат на лошите постапки на другите, со чувство на длабока повреда и незадоволство. Негативните емоции остануваат замрзнати во телото, се акумулираат во тироидната жлезда и почнува...
Домашен третман на тироидната жлезда со лековити мантри – зборови

Домашен третман на тироидната жлезда со лековити мантри – зборови

Тироидната жлезда е оболена кај луѓе кои силно доживуваат сè што им се случува, кои реагираат на лошите постапки на другите, со чувство на длабока повреда и незадоволство. Негативните емоции остануваат замрзнати во телото, се акумулираат во тироидната жлезда и почнува...
Ајурведски трик – пеј, танцувај, радувај се и ќе ја излекуваш тироидата!

Ајурведски трик – пеј, танцувај, радувај се и ќе ја излекуваш тироидата!

Тироидната жлезда е оболена кај луѓе кои силно доживуваат сè што им се случува, кои реагираат на лошите постапки на другите, со чувство на длабока повреда и незадоволство. Негативните емоции остануваат замрзнати во телото, се акумулираат во тироидната жлезда и почнува...
Ајурведски трик – практикувај третман со свеж кромид и ќе ја излекуваш тироидната жлезда

Ајурведски трик – практикувај третман со свеж кромид и ќе ја излекуваш тироидната жлезда

Тироидната жлезда е оболена кај луѓе кои силно доживуваат сè што им се случува, кои реагираат на лошите постапки на другите, со чувство на длабока повреда и незадоволство. Негативните емоции остануваат замрзнати во телото, се акумулираат во тироидната жлезда и почнува...